Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del 24 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest diumenge

Josep Maria Fina Segura

BLANES

ANA MARÍA MARTÍN CONSUEGRA RODRÍGUEZ GUZMÁN

Ha mort als 56 anys. Era casada amb Jordi Rabat Cudinach. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

CELRÀ

JOSEP SALA GÓMEZ

Ha mort als 65 anys. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

FIGUERES

BENITO COSTA VILARRODÀ

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Paquita Juncà Camps. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

ROSALIA VERDIER FARRERONS

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joaquim Palmada Bach i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

ROBERT BATLLE TORT «Tito»

Ha mort als 69 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

CARME CUSSÓ GENÍS

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Francesc Amigó Villuendas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MARIA FINA SEGURA

Ha mort als 74 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

LES ESCAULES

JORGE LLOPART RABASA

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Matilde Sanjaume Martí i tenia dos fills. Residia a les Escaules. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MAÇANET DE LA SELVA

MANOLI NÚÑEZ NÚÑEZ

Ha mort als 59 anys. Era soltera. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

MIÀNIGUES

LLUÍS PRESAS PAGÈS

Ha mort als 64 anys. Residia a Miànigues, Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

OLOT

ANNA FONT VIDAL

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Melcior Badosa Torras i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

MARÍA DEL CARMEN MOLINA ZAMORA

Ha mort als 50 anys. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

SALT

ÁNGEL BARRERO JUAREZ

Ha mort als 71 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

VILANANT

MIQUEL RIERA JUANOLA

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Pilar Garriga Bos i tenia dos fills. Residia a Vilanant. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Vilanant.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.