Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del 13 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dissabte

José Francisco García Prieto

Dr. Santiago Dexeus Trias de Bes

BESCANÓ

CARME TORRECILLAS GALLEGO

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Vicens Planella Soler. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

BLANES

JORDI ISERN VALENT

Ha mort als 58 anys. Era casat amb Marta Valverde Sastre. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

JOSÉ CHARLES GARCÍA

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Liria Muñoz Cerdán. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’església parroquial de la Sagrada Família de Blanes.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

YVONNE MARIE J. DROUSIE

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Roger Burlet. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

DOLORS JUVANTENY JUVANTENY

Ha mort als 77 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MAÇANET DE LA SELVA

ANTONIO COST GÓMEZ

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Manuela Marmolejo Cortés. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

ORRIOLS

JOAN VILA GARRIGA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Núria Recasens Bataller i tenia un fill. Residia a Orriols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia d’Orriols.

JAUME BUXEDAS AIGUAVIVA

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Lucía Vicente Castro i tenia una filla. Residia a Orriols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

SANT PRIVAT D’EN BAS

JOSEP SERRA PUIG

Ha mort als 87 anys. Era solter. Residia a Sant Privat d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Privat d’en Bas.

SANTA COLOMA DE FARNERS

ANTONIO GIRALDO REDONDO

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Josefa Tomillo Calvo i tenia tres fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

SILS

MONTSERRAT VILA RIBAS

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Miquel Gómez Comas i tenia tres fills. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

VILAFANT

CONSOL PALAGÓS DALMAU

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Daniel Pujadas Ferrer. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

VILAFRESER

TERESA PLÀ FERRER

Ha mort als 102 anys. Era soltera. Residia a Vilafreser - Vilademuls. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

VULPELLAC

MIGUEL VELASCO TORRES

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Elvira Queirós Vivas. Residia a Vulpellac - Forallac. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Vulpellac.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.