Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del 17 d'abril de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Josep Maria Terricabras

BEGUR

CÁNDIDO PENIZA BAZ

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Cándida Martínez Vicente. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

FIGUERES

JORDI PORXAS ROIG

Ha mort als 68 anys. Era casat i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de la Immaculada i Sant Pau de Figueres.

OLOT

CARME CABALLERO BRONCANO

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Jaume Ordeix Riera i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

PALAFRUGELL

SEBASTIÁN CONTRERAS GARCÍA

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Encarnación Jiménez García. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

ALBERT JUANALS SABALLS

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Carmen Pastor Alcaraz. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

SALT

TONI ANGULO VILLEGAS

Ha mort als 58 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

AURORA FREIXA COLL

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Joan Noguera Areñas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT ANTONI DE CALONGE

MARIA TERESA VENTURA PALLEJÀ

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Domingo Pereira Vidal i tenia quatre fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

SANT CLIMENT SESCEBES

BERNABÉ DURÁN MELGAR

Ha mort als 76 anys. Era solter. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Climent Sescebes.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.