Segueix-nos a les xarxes socials:

Com elaborar salsa cèsar casolana light

La versió lleugera d'una recepta deliciosa sense maionesa ni oli per acompanyar les teves amanides

Com elaborar salsa cèsar casolana lightLNE

La salsa cèsar és un dels millors adreços per a nombrosos plats, entre ells, les amanides, però té un inconvenient per a aquells a dieta: la seva base, de maionesa i oli, és alta en calories. Aquí expliquem com fer una deliciosa i saludable salsa cèsar light amb base de formatge fresc i ou cuit.

La recepta és molt senzilla i l'elaboració no porta molt temps. A més d'una batedora de braç, necessitaràs alguns ingredients bàsics.

Ingredients per a fer salsa casolana light

- 1 dent d'all

- 4 anxoves

- 3 culleres petites de suc de llimona

- 2 cullerades petites de formatge parmesà

- 1 cullerada petita de mostassa

- 125 grams de formatge fresc 0% matèria grassa

- 1 ou cuit

- 1 polsim de sal

Elaboració de la salsa cèsar light

Posem l'ou cuit en el recipient per a batre i afegim el formatge fresc (o, en defecte d'això, qualsevol tipus de formatge cremós).

Afegim també la dent d'all, la cullaradeta de mostassa i el polsim de sal.

Per a donar aroma, tirem les dues cullerades petites de formatge parmesà. En funció de la intensitat que vulguem donar-li a l'adreç, afegim entre 2 o 4 anxoves.

Batem la mescla. Si el resultat és molt espès, podem afegir un parell de cullerades petites d'aigua fins aconseguir la consistència desitjada. Llestos!

Prem per veure més contingut per a tu