Segueix-nos a les xarxes socials:

La taquilla castiga Kevin Spacey

«El club de los jóvenes multimillonarios», l'última pel·lícula de l'actor, recapta menys de 300 dòlars

La taquilla castiga Kevin SpaceyYoutube

'El club de los jóvenes multimillonarios', l'última pel·lícula de Kevin Spacey, s'ha estrenat amb una patacada a taquilla. El film ha recaptat només 287 dòlars en deu projeccions durant els seus dos primers dies a la cartellera.

Segons The Wrap, la cinta va recaptar 126 dòlars el divendres de la seva estrena, i 162 més el dissabte. Tenint en compte que el preu mitjà d'una entrada de cinema a Estats Units és de 9 dòlars, la publicació calcula que només unes 30 persones van acudir a veure la nova pel·lícula de l'actor.

Rodada el 2015 i estrenada en cinemes després del seu llançament directament en lloguer, 'El club de los jóvenes multimillonarios' va ser un dels projectes finals de Spacey abans que sortissin a la llum les acusacions d'assetjament sexual. L'actor Anthony Rapp va ser el primer a denunciar-lo, i a partir d'aquí els casos es van acumular, incloent membres de l'equip de 'House of Cards', fet que li va costar el seu paper de protagonista a la sèrie de Netflix.

El juliol passat van sorgir tres noves acusacions contra l'actor, que ja suma un total de sis denúncies. Les víctimes asseguren haver estat atacades a Londres, en els anys en què l'intèrpret va exercir com a director artístic del teatre Old Vic.

"No justifiquem l'assetjament sexual a cap nivell i donem suport plenament a les seves víctimes. Al mateix temps, no és una decisió fàcil ni insensible llançar aquesta pel·lícula als cinemes, però creiem donar l'oportunitat a l'elenc, així com a centenars de membres que van treballar dur en la pel·lícula, de veure arribar el seu producte final a l'audiència ", ha assegurat Vertical Entertainment, propietària dels drets de distribució del film, en un comunicat.

Prem per veure més contingut per a tu