'El club de los jóvenes multimillonarios', l'última pel·lícula de Kevin Spacey, s'ha estrenat amb una patacada a taquilla. El film ha recaptat només 287 dòlars en deu projeccions durant els seus dos primers dies a la cartellera.

Segons The Wrap, la cinta va recaptar 126 dòlars el divendres de la seva estrena, i 162 més el dissabte. Tenint en compte que el preu mitjà d'una entrada de cinema a Estats Units és de 9 dòlars, la publicació calcula que només unes 30 persones van acudir a veure la nova pel·lícula de l'actor.

Rodada el 2015 i estrenada en cinemes després del seu llançament directament en lloguer, 'El club de los jóvenes multimillonarios' va ser un dels projectes finals de Spacey abans que sortissin a la llum les acusacions d'assetjament sexual. L'actor Anthony Rapp va ser el primer a denunciar-lo, i a partir d'aquí els casos es van acumular, incloent membres de l'equip de 'House of Cards', fet que li va costar el seu paper de protagonista a la sèrie de Netflix.

El juliol passat van sorgir tres noves acusacions contra l'actor, que ja suma un total de sis denúncies. Les víctimes asseguren haver estat atacades a Londres, en els anys en què l'intèrpret va exercir com a director artístic del teatre Old Vic.

"No justifiquem l'assetjament sexual a cap nivell i donem suport plenament a les seves víctimes. Al mateix temps, no és una decisió fàcil ni insensible llançar aquesta pel·lícula als cinemes, però creiem donar l'oportunitat a l'elenc, així com a centenars de membres que van treballar dur en la pel·lícula, de veure arribar el seu producte final a l'audiència ", ha assegurat Vertical Entertainment, propietària dels drets de distribució del film, en un comunicat.