Aquesta setmana entrant serà d'estrelles per al programa El hormiguero 3.0 d'Antena 3. A partir de dilluns en horari de màxima audiència el programa presentat per Pablo Motos i produït per 7 y acción comptarà amb personalitats del món de la interpretació i de l'esport. Rowan Atkinson, famós pels seus papers a la sèrie britància Mr. Bean serà el primer invitat d'una setmana en què també rebran l'imitador Carlos Latre, el jugador de bàsquet Ricky Rubio i l'actor de la saga Crepúsculo, Taylor Lautner.

L'espai de dilluns s'iniciarà amb el popular actor britànic Rowan Atkinson, conegut pel seu paper a Mr. Bean, que anirà a El hormiguero 3.0 per presentar la seva nova pel·lícula Johny English Returns. La setmana continuarà amb el còmic, actor i imitador Carlos Latre, que serà un dels quatre jutges que avaluaran les qualitats artístiques i musicals dels famosos. Dimecres, el jugador de bàsquet Ricky Rubio anirà al programa per explicar l'experiència viscuda en la final de l'Europeu de Lituània i les anècdotes del campionat. Finalment, dijous, Taylor Lautner serà l'encarregat de clausurar la setmana d'estrelles. El jove actor dels Estats Units, popular pel seu paper a la saga Crepúsculo presentarà el seu primer film com a protagonista, Sin Salida.

El hormiguero 3.0, que va comptar amb Antonio Banderas com a invitat inagural, va ?reunir prop de tres milions d'espectadors i va assolir un 17,8% de quota de pantalla. El programa va marcar el seu rècord amb la visita de Blanca Suárez i Mario Casas (18,8%) i va superar el seu debut amb David Guetta (18,4%).