L'espai Tinc una idea (20.30h, La 2) dona a conèixer els tres arquitectes catalans fundadors de l'empresa amb seu a Olot RCR Arquitectes, membres d'honor de l'Institut Americà d'Arquitectura i del Reial Institut d'Arquitectes Britànics. També coneixerem dues empreses que treballen en el món del reciclatge i la reparació. Un d'aquests centres ensenya a aprofitar-ho tot i al segon fan mobles i peces tèxtils úniques a partir de material recuperat de la construcció. I després l'equip del programa visitarà el Teatre Més Petit del Món. Luis d'Arquer, un pianista barceloní, obre les portes de casa seva per oferir un espectacle diferent.

RCR Arquitectes és un estudi d'arquitectura espanyol, fundat per tres arquitectes d'Olot, on tenen l'estudi. Els seus fundadors, Ramón Vilalta, Carme Pigem i Rafael Aranda viatgen arreu del món reivindicant una arquitectura genuïna, que valori el paisatge i la llibertat. La seva contribució en la arquitectura i la societat els ha portat a ser anomenats membres d'honor de l'Institut Americà d'Arquitectura i del Reial Institut d'Arquitectes Britànics.

Reciclar mobles, roba i altres objectes ho venim fent des de fa anys, però hi ha coses que encara pocs s'havien plantejat reutilitzar-les, com les bastides de fusta de la construcció. Glòria Margenat Arxé va recuperar aquestes bastides de fusta que es llençaven de la construcció i les va recuperar per fer els seus propis mobles. Una bona idea que l'ha portat a obrir la seva pròpia empresa: Arxé. També coneixerem una iniciativa, amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, on diversos especialistes ajuden a reparar alguns electrodomèstics i aparells als mateixos ciutadans. El darrer protagonista del programa d'avui és Luis d'Arquer, un artista i pianista barceloní, que cada setmana ofereix un concert en un ambient autèntic i exclusiu al saló de casa seva per un màxim de 40 persones.