Segueix-nos a les xarxes socials:

Pilar Rubio, nou fitxatge de «El Hormiguero»

La presentadora formarà part del jurat del programa que elegirà la nova Girl Band

Pilar Rubio, nou fitxatge de «El Hormiguero»Antena3

Pilar Rubio se suma a l'equip de Pablo Motos. I és que a partir del proper dijous 9 de gener veurem la presentadora a {El Hormiguero», on ajudarà a formar 'Check baby Check', la nova banda musical femenina que prendrà relleu a 'Why Five', la Boy Band creada al programa.

{El Hormiguero» i particularment Carlos Jean estan formant una nova banda femenina. I la triada per formar part del jurat de la Girl Band és Pilar Rubio.

La presentadora tindrà com a companys de taula al propi Jean, Mario Vaquerizo i Jorge Salvador, que ja van ser jurats de la Boy Band formada en el programa i que amb les seves disputes i diferències d'opinió han protagonitzat nombrosos moments de l'actual temporada.

Carlos Jean i el seu equip han fet càstings per tot el país per seleccionar les millors cantants i ballarines nacionals. El resultat d'aquesta preselecció s'anirà presentant a «El Hormiguero», on Pilar Rubio, Vaquerizo, Carlos Jean i Jorge Salvador escolliran els finalistes que formaran Check Baby Check, nom que rebrà la Girl Band.

Pilar Rubio va començar a la petita pantalla a «Sé lo que hicisteis» com a reportera, i des de llavors, ha estat presentadora de diversos programes de televisió com Operación Triunfo o «Más que baile». A més, ha estat la protagonista de la sèrie Pirates.

El debut de Rubio a «El Hormiguero» ho veurem aquest dijous 9 de gener.

Prem per veure més contingut per a tu