Cuatro prepara el programa Viajando con Chester, un nou format on el seu presentador, Risto Mejide, entrevistarà a personatges d'actualitat asseguts en un sofà que canviarà el tapissat segons el gust i personalitat de cada convidat. En aquest nou format, que la cadena produeix en col·laboració amb La Fábrica de la Tele, el conegut publicista català viatjarà per Espanya amb Chester, un sofà molt especial en el qual s'asseuran personatges d'actualitat que generin interès per les seves opinions i idees.

Al programa, que s'emetrà "pròximament", tal com ha apuntat el canal en una nota, Risto intentarà que cada convidat mostri la seva faceta "més personal i desconeguda" com a personatge i com a persona. Un repte en el qual també s'implicarà el propi presentador, que no "renunciarà a mostrar les seves opinions" sobre els assumptes més insospitats. Com és ja un tret que defineix al presentador, popular després de formar part del jurat de Operación Triunfo, sobre els seus comentaris, "alguns provocaran admiració i altres recel", afegeix el comunicat, però tots tenen una conversa "pendent".

A més de Risto Mejide, i els dos convidats que tindrà en cada edició, el propi "Chester" també es convertirà en un altre "personatge" del format. En aquest sentit, el sofà es desplaçarà fins als llocs escollits per cada convidat, amb l'objectiu de trobar-se amb Risto: un convent, una sala ministerial, un garatge o fins i tot sota un pont, qualsevol lloc serà vàlid per "xerrar còmodament", informa el canal de Mediaset. En finalitzar cada conversa, el convidat posarà a subhasta pública el seu "Chester", i els beneficis obtinguts per la licitació del sofà es destinaran a una ONG o Fundació Social que ell mateix triarà.

Aquest format suposarà el retorn de Mejide a la televisió amb un programa propi després de presentar G-20, el 2009 a Telecinco.