El 60 minuts emet aquesta nit (23.30h, 33), El temple de les emocions: l'estadi de Maracanà. Un documental sobre el popular estadi de futbol de Maracanà, a Rio de Janeiro, que ha viscut els moments més emotius de la història recent de la població carioca i que ara es veu amenaçat per l'especulació.

Construït per a la Copa del Món del 1950, l'estadi de Maracanà va ser l'escenari on el Brasil -convençut que s'enduria la victòria- es va presentar al món. No obstant això, la selecció brasilera va perdre per 2-1, trencant els pronòstics, davant els visitants de l'Uruguai. La desfeta va sumir el país en una profunda depressió. 64 anys després, el país té una oportunitat única per rescabalar-se: Maracanà tornarà a ser l'escenari d'una espectacular final de la Copa del Món. Però aquest documental també explica que el Maracanà ha estat molt més que un temple de l'esport.

És gairebé un lloc sagrat, seu de les celebracions de tot el que es fa al Brasil i de tot allò en què deixa la seva empremta: l'esport, la música, la religió, l'eufòria desenfrenada i el dolor no mitigat. No obstant, l'estadi que era fins ara de propietat municipal ha passat a les mans d'un grup d'inversors. En què es convertirà? El documental intentar trobar respostes.