El gimnàs Gym Tony, el més esbojarrat de la televisió torna avui a dos quarts de 10 de la nit a Cuatro, estrenant la seva tercera temporada amb nous personatges, com ara els actors María Alfonsa Rosso, Javi Coll, David Fernández, Cristina Alcazar, entre d'altres.

Una nova incorporació a aquesta tercera temporada és l'actor Javi Coll que posarà vida a Julián, qui va trencar el cor de la Pilar quan la va abandonar per la seva secretària i va fugir amb una gran fortuna a la butxaca. Però la crisi ha acabat amb el seu amor per la secretària i amb la seva fortuna, i torna a les seves arrels, a casa, per suplicar el perdó de la seva exmuller. Mentrestant, l'actriu Cristina Alcazar serà Patricia, una directora de banc i lluitadora contra un món pensat pels homes.

També, Mayka serà la recepcionista que sempre ha buscat Tony, paper que serà interpetat per Sara Gómez, una noia innocent amb grans atributs físics encara que tingui un currículum bastant precari. A més, hi haurà una «blogger» de moda d'una de les revistes més importants del país i també, una de les influències més destacades del panorama de les xarxes socials, un personatge interpretat per María Hervás. Pel contrari, Luisa és clavada al seu nét, Tony, igual de caradura. Com totes les àvies, adora les històries vergonyants del seu nét, sobretot, explicar amb precisió tots els detalls.

Aquesta nova temporada també comptarà amb un nou establiment just davant del gimnàs, un bar. Evarisito, en el paper de l'actor David Fernández, està preocupat pel seu matrimoni, ja que la seva dona es passa moltes hores del dia al gimnàs. Per aquesta raó, obre un bar davant del Gym Tony per tenir controlats tots els clients.

A més d'altres companys i amics de Tony que aniran apareixen al llarg dels nous capítols i que buscaran el somriure de l'audiència.