Segueix-nos a les xarxes socials:

"Pacients en espera" guanya el Premi Periodístic de Bioètica

"Pacients en espera" guanya el Premi Periodístic de Bioèticatv3

El reportatge Pacients en espera que es va emetre al programa 30 minuts de l'1 de juny del 2014, ha estat guardonat amb el Premi per a una Obra Periodística de Bioètica, que atorga cada any la Fundació Grífols. Firmat per Ramon Anglès, Sandra Rierola i David Roig, amb muntatge de Joan Carles Calvera, el reportatge analitza l'augment de les llistes d'espera per les retallades en sanitat i segueix els casos d'alguns pacients per veure com afecta la seva qualitat de vida, si estan prou informats i com tramiten les queixes.

Aquest guardó de periodisme i bioètica, amb una dotació econòmica de 3.000 euros, és fruit d'una selecció entre els treballs periodístics presentats pels candidats i els continguts que tria la mateixa Fundació . El lliurament del Premi es farà el 27 d'octubre a l'Ateneu Barcelonès, juntament amb l'entrega de les Beques de Recerca sobre Bioètica i els Premis a Treballs de Recerca sobre Bioètica en el Batxillerat.

Des de l'any 1998, la Fundació Víctor Grífols i Lucas promou la bioètica per mitjà del diàleg entre especialistes de diferents àrees de coneixement. L'objectiu és impulsar una actitud ètica entre organismes, empreses i persones que tenen l'activitat relacionada amb la salut humana.

Prem per veure més contingut per a tu