Segueix-nos a les xarxes socials:

David Muñoz protagonitzarà "El Xef", el nou "docureality" de Cuatro

A El Xef, els espectadors coneixeran amb detalls alguns dels moments més destacats de la carrera recent del cuiner madrileny

David Muñoz protagonitzarà "El Xef", el nou "docureality" de Cuatromediaset españa

Mediaset España ha decidit sumar-se a la moda dels programes gastronòmics amb ElXef, un nou docureality protagonitzat pel popular cuiner madrileny David Muñoz i que s'estrenarà molt aviat a Cuatro. El Xef ja es promociona als canals de Mediaset amb una campanya trencadora en la qual promet un espai transgressor. "Primer serà la inspiració: vull copejar els sentits per fer-te despertar.

Amb la transformació arribem a l'essència, veure, olorar, sentir... per crear coses noves. L'elaboració us deixarà exhausts: sang, foc i transgressió. L'assaboriràs, el gaudiràs, embogiràs ... mai res ha tingut el mateix gust". Així presenta Muñoz, acompanyat per imatges que estan a mig camí entre la cuina i el teatre d'avantguarda, el seu nou espai, que encara no té definida la seva data d'emissió, tot i que podria ser a finals de gener.

A El Xef, els espectadors coneixeran amb detalls alguns dels moments més destacats de la carrera recent del cuiner madrileny; des de la inauguració de Diverxo el 2007 fins a la consecució de les tres estrelles Michelin -un guardó a l'abast de molt pocs privilegiats- o el seu trasllat a l'NH Collection Madrid Eurobuilding.

Prem per veure més contingut per a tu