Segueix-nos a les xarxes socials:

L'"APM?" acomiada la temporada amb les pífies als concursos

El programa arriba a l'últim capítol amb molt bones dades: una quota mitjana del 14,4% d'audiència i una valoració de 8,2 sobre 10 de qualitat

L'"APM?" acomiada la temporada amb les pífies als concursostv3

Aquesta nit, l'APM acomiadarà la temporada fins al setembre recordant les millors pífies de concursos. A més, presentarà un parell de temes musicals que no tenen cap possibilitat de ser la cançó de l'estiu, una escena inèdita de Nit i dia, Josep Pedrerol a The Ring, El loco de la colina entrevistarà Francisco Marhuenda i Ortega Cano apareixerà a Jocs de trons. Tot això, en un programa de 45 minuts amb el bo i millor de la televisió i l'estil incomparable de l'Alguna pregunta més?.

L'APM? Extra acaba la temporada amb 299.000 espectadors de mitjana i una quota del 14,4%. El programa més vist va ser el del 17 de gener que va arribar al 18,5% de quota i una audiència de 430.000 espectadors. Pel que fa a l'anàlisi qualitativa, té un índex de 8,2 sobre 10, molt proper a la mitjana de la cadena (8,3). Cal destacar que al voltant del 94% del jurat d'espectadors del panell de GFK consideren el programa original i diferent i molt o força entretingut, així que el 90% el comentaria i el recomanaria.

Prem per veure més contingut per a tu