Segueix-nos a les xarxes socials:

El canal TCM dedica tota la tarda al 80è aniversari de Robert Redford

El canal TCM dedica tota la tarda al 80è aniversari de Robert Redforddiari de girona

Robert Redford celebra avui 80 anys, i la cadena TCM dedicarà tota la seva programació de tarda a emetre pel·lícules del prestigiós actor i director. Films com Descalzos por el parqueGente Corriente aniran acompanyats per un reportatge que repassa la vida i trajectòria del polifacètic artista, segons informava ahir la cadena de televisió en un comunicat.

Durant cada diumenge d'agost el canal ha ?estat programant un cicle de pel·lícules dedicades a l'actor. Amb la programació de demà, fins a sis nous títols s'afegeixen a aquest homenatge. En el 80 aniversari de Redford, la graella ?obrirà a partir de les 14.15 hores del migdia amb Todos los hombres del presidente, el film de 1976 sobre el cas Watergate que va consagrar-lo com a actor donant vida al periodista Bob Woodward.

Completaran la programació les pel·lícules Descalzos en el parque, El descenso de la muerte i Propiedad condenada. Finalment es projectarà el documental Robert Redford del 2016 de producció pròpia de TMC, i Gente Corriente, la cinta amb la qual el nord-americà va debutar com a director i amb la qual va guanyar l'Oscar a la millor direcció.

Prem per veure més contingut per a tu