Segueix-nos a les xarxes socials:

M.Milá: "Fumava molts porros i li vaig veure la cara a la mort"

La periodista va seure al 'Chester' de Risto Mejide amb qui es va embrancar en una baralla televisiva pel seu pròxim casament

Mercedes Milá va seure al 'Chester' de Risto Mejide aquest diumenge. En la seva entrevista, la presentadora va tornar a confessar els seus problemes de salut en els dos últims anys en què va presentar 'Gran Hermano'.

"El meu equip va venir a Barcelona per intentar convèncer-me que presentés 'GH 17'", va assegurar-li a Risto, amb qui abans s'havia embrancat en una tremenda baralla pels casaments. El presentador de 'Chester in love' té previst casar-se en els pròxims mesos i Mercedes va aprofitar per treure-li el tema i mostrar-li la seva opinió, crec que us caseu per fer una festa, per reunir als amics ... No per molt més ", li va dir.

Com sorpresa el programa va convidar a Ismael Beiro, primer guanyador de 'GH', i gran amic de la periodista des de fa 16 anys.

Mejide li va demanar una anècdota amb Mercedes i ell va explicar quan li va confessar que li encantaven els porros. "Jo m'he fumat moltíssims porros en la meva vida d'haixix i de marihuana fins a un dia que em va caure un i em volia morir. Una persona em van passar un canut de marihuana, li vaig donar dues calades i vaig creure que no arribava a la cuina. tant que em vaig desmaiar", va assegurar Mercedes.

Prem per veure més contingut per a tu