Segueix-nos a les xarxes socials:

Josep Puigbó augura com serà el món del futur al canal 33

?El periodista estrena dilluns «El dia de demà», una docusèrie que dibuixa un mapa del 2050

Josep Puigbó augura com serà el món del futur al canal 33CCMA

Haurem vençut la malaltia? Quin serà el límit de la vida humana? Els robots treballaran per nosaltres? Hi haurà feina per a tothom, o potser, només, per a uns quants? Hi haurà diners, monedes? La dona, per fi, serà tractada igual que l'home, o la desigualtat persistirà? S'hauran acabat les guerres i la fam, o en serem víctimes i esclaus? El programa El dia de demà, que pretén dibuixar com serà el futur de Catalunya i del món l'any 2050, s'estrena el pròxim 1 de maig a les 22.25 hores al canal 33, amb un capítol dedicat al treball. El periodista gironí Josep Puigbó dirigeix i presenta aquest espai.

El nou format del 33 fa un exercici de prospectiva que pretén respondre a preguntes com quin món ens espera o en quin món viuran els nostres fills. La docusèrie inclou entrevistes amb experts en diferents matèries que dibuixen escenaris futurs diversos i a vegades contradictoris, l'anàlisi del reconegut prospectivista Jordi Serra del Pino, els reportatges de la periodista i sotsdirectora del programa, Anna Bonet, que mostrarà que, en part, el futur ja és aquí, entre nosaltres, i les opinions de tres generacions de ciutadans.

Segons va assenyalar Josep Puigbó ahir, en un acte de presentació celebrat a Barcelona, El dia de demà és un programa inèdit a la televisió. «No n'hem trobat cap de semblant en cap televisió. Els mitjans sempre estan immersos en la immediatesa. La proposta és oferir, amb l'ajut d'especialistes i reportatges, claus i elements perquè els espectadors reflexionin i treguin les seves conclusions».

Prem per veure més contingut per a tu