Segueix-nos a les xarxes socials:

«Ninja Warrior» posa a prova la resistència de 200 participants des d'avui a Antena 3

?Arturo Valls, Pilar Rubio i Manolo Lama són els presentadors d'aquesta espectacular competició

«Ninja Warrior» posa a prova la resistència de 200 participants des d'avui a Antena 3Atresmedia

Després de diverses setmanes anunciant la seva imminent arribada a la seva graella, Antena 3 estrena aquesta nit el concurs Ninja Warrior, un nou format que suposa el retorn de la més pura competició esportiva a la petita pantalla que portarà professionals i anònims més enllà d'intenses històries personals. El programa estarà capitanejat per Pilar Rubio, Arturo Valls i Manolo Lama i comptarà amb una espectacular escenografia en la qual els espectadors podran veure els participants realitzar proves de tot tipus amb un gran objectiu: ser el millor.

Es tracta d'una competició esportiva amb base, deixant enrere programes més humorístics com Guaypaut o Humor amarillo, on el funcionament era molt més competitiu i més proper a l'entreteniment. Per donar-li més serietat i to de competició a l'assumpte s'ha afegit un tercer presentador, Manolo Lama, que és periodista esportiu i aportarà els comentaris més tècnics i professionals al format.

D'aquesta manera, els 200 participants d'aquesta superproducció s'enfrontaran a un circuit compost per una trentana d'obstacles i aquell que aconsegueixi superar-lo serà proclamat com a primer Ninja Warrior Espanya.

Cert és que la competició pot declarar-se deserta, però els participants, pel sol fet d'intentar-ho, «són guerrers», va apuntar Pilar Rubio, en el transcurs d'una presentació celebrada fa poques setmanes. La presentadora va destacar la força de voluntat i l'esperit de superació dels concursants, l'exemple dels quals «ens ha servit per aprendre que no hi ha reptes impossibles». Al procés de selecció es van presentar prop de 6.000 aspirants i entre els participants es compta amb perfils variats, inclosos esportistes d'elit i campions olímpics.

Els participants fa temps que es preparen per poder arribar al cim del «Monte Midoriyama», la prova més emblemàtica del format, i que molt pocs concursants a tot el món han aconseguit superar. Entre els participants també hi haurà alguns rostres coneguts, malgrat que fins aquesta nit no es coneixerà la seva identitat.

Prem per veure més contingut per a tu