Segueix-nos a les xarxes socials:

Onze persones viuran sense roba ni objectes en el nou «reality» d'Antena 3

Es tracta d'un nou format televisiu que comptarà amb elements d'experiment sociològic

Onze persones viuran sense roba ni objectes en el nou «reality» d'Antena 3antena3

Onze habitants de quatre llars espanyoles viuran durant deu dies despullats de les seves pertinences, inclosa la roba, mentre mantenen les seves rutines diàries com anar a la feina, a classe i al gimnàs, al nou reality d'Antena 3, El contenedor.

El punt de partida del programa és senzill: els habitants de quatre llars hauran de viure despullats de tots els seus objectes personals i també del mobiliari i la resta d'útils domèstics, de manera que no tindran roba, llit o sofà. Totes les seves pertinences estaran guardades en un contenidor situat a un quilòmetre de l'habitatge. Hauran de desplaçar-se fins a ell i cada membre podrà recuperar un únic objecte al dia.

A més, estarà prohibit comprar o demanar prestats objectes de l'exterior, a excepció del menjar i la beguda del dia, de manera que a la casa no s'hi podrà introduir cap element que no hagi estat recuperat del contenidor.

Es tracta d'un format amb «elements d'experiment sociològic» perquè permetrà descobrir com afronten grups molt diferents -una família amb dos fills de vint anys d'Alacant, una parella de Sabadell, dues amigues malaguenyes i tres companys de pis de València- una experiència extrema. El contenedor, que tindrà quatre capítols, revelarà qui és «generós» i recupera objectes per al benefici del grup i qui es mostra més egoista.

«Me cambio de década»

Una altra de les estrenes d'Antena 3 per a aquesta temporada és Me cambio de década. Els Vela Cadena, una família formada pels pares, dues filles de matrimonis diferents i un cosí de les nenes, viuran com fa quaranta anys. Es tracta d'un programa que barreja diferents gèneres: reality, experiment sociològic, nostàlgia i humor.

El programa, que s'estrenarà pròximament, constarà de quatre episodis de setanta minuts, cadascun ambientat en una dècada diferent, amb inici en els 60 i final en els 90. El primer «viatge en el temps», que presentarà Arturo Valls, serà als anys seixanta. La família, de la mateixa manera que farà a la resta de dècades, viurà amb els mobles i objectes de l'època, i assumirà els costums i estètica del moment.

Prem per veure més contingut per a tu