Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Zapping premien «L'ofici de viure» de TV3 i nominen Empordà Televisió

Els XXIII Premis Zapping a l'audiovisual de qualitat de 2017, que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, ha donat a conèixer els finalistes de les televisions locals i els premis nominals. Als guardons nominals hi figuren: el Premi Especial a TVE per l'espai Clásicos y Reverentes, el Premi dels Grups d'Anàlisis de Programes a la producció de Movistar+ La zona, el Premi Valors al programa L'ofici de viure de TV3 i el Premi de la Junta Directiva al videojoc RiME desenvolupat per Tequila Works.

Mentrestant, els finalistes de les televisions locals són Concurs joves cuiners Àngel Moncusí de Lleida Televisió; El club dels poetes morts - el càsting, d'El 9 TV; Fènix, cinc anys després de la tragèdia d'Empordà Televisió, i La nostra escola de Televisió de Badalona. L'acte tindrà lloc el dijous 1 de març a l'auditori de CaixaForum Barcelona.

Respecte d'edicions anteriors, el funcionament és diferent a la categoria de TV locals, ja que cada cadena local d'àmbit català pot enviar a concurs fins a un màxim de tres produccions diferents. I, encara que aquests espais integren una única candidatura, l'estatueta que reben és la mateixa que la dels professionals de les televisions autonòmiques o estatals. Enguany, degut a la qualitat dels espais a concurs, han quedat seleccionats quatre programes, en lloc dels tres tradicionals.

Clara Segura és finalista en la categoria d'actriu pel seu paper de la doctora forense Sara Grau a Nit i dia i competeix amb Aura Garrido ( El ministerio del tiempo) i Blanca Portillo ( Sé quién eres). A més, dos programes de TV3, Al cotxe!, presentat per Eloi Vila, i Res és impossible, protagonitzat per l'il·lusionista Antonio Díaz, són finalistes en l'apartat de Programa d'Entreteniment/Concurs, i competiran amb el concurs Ahora caigo!. Ruth Jiménez, la conductora de Tarda oberta, és finalista en la categoria de presentador/a juntament amb Manel Fuentes ( Tu cara me suena i Tu cara no me suena todavía) i Roberto Leal ( España directo i Operación Triunfo 2017).

Els Premis Zapping són els únics guardons audiovisuals de vot popular que es concedeixen a Espanya. A diferència d'altres reconeixements, els Zapping premien la qualitat, i no l'audiència, i els socis de TAC i usuaris del web ( taconline.net) són els que elegeixen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat, presidit pel president de l'Associació, Josep Maria Guerra, decideix amb el seu vot els guanyadors.

Prem per veure més contingut per a tu