Segueix-nos a les xarxes socials:

El millor restaurant de cuina de cullera de la vall de Camprodon

El programa «Joc de cartes» s'endinsa aquesta nit en la gastronomia tradicional de la zona

El millor restaurant de cuina de cullera de la vall de CamprodonCCMA

Aquesta nit, a les 22.35 h, TV3 emet un nou capítol de la segona temporada de Joc de cartes. Aquesta setmana, el presentador Marc Ribas es desplaçarà fins a la vall de Camprodon a la recerca del millor restaurant de cuina de cullera de la zona.

El primer restaurant a participar-hi serà la Fonda Rigà, a Tregurà de Dalt. El seu propietari és Albert Rigat i li agrada recordar que el seu restaurant té unes vistes privilegiades sobre la vall. A continuació, visitaran Can Jordi, un petit negoci en un poble encara més petit, Espinavell. La seva propietària es diu Eva Martínez i és una periodista que ho va deixar tot per anar a viure a la muntanya. La tercera concursant, de nacionalitat russa, es diu Nadia Milostivenko. És la cuinera del Panoràmix i va venir a Catalunya per amor. L'últim serà Can Xicoy, un restaurant de tota la vida molt a prop del centre de Camprodon. La seva propietària, Elena Costa, assegura que a la ciutat «hi ha moltes enveges».

I després, a les 23.55 h, es tornarà a emetre l'episodi de la primera temporada dedicat a la cuina d'alta muntanya de la vall de Boí. Joc de cartes és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor.

Prem per veure més contingut per a tu