La televisió d'À Punt, la nova televisió pública valenciana, va iniciar ahir dimecres a les 8 del matí les seves primeres emissions en proves amb la sèrie infantil Els Bíters, uns éssers binaris que viuen a l'interior de les tauletes digitals i canten cançons populars valencianes, interpretades per actors i un grup de nens.

Gairebé 4 anys i mig després de l'apagada del senyal de Ràdio televisió valenciana (RTVV) la imatge que anunciava l'espai comunicatiu i les freqüències va donar pas a una cortineta i l'inici d'emissions, amb la falca promocional de La Colla, que aplegarà la programació infantil de la nova televisió.

Tal com va anunciar la directora general d'À Punt Mèdia Empar Marco les sèries infantils i programació dels arxius de RTVV com documentals, partides de pilota valenciana i certamens de bandes musicals seran els primers continguts que arribin als televisors des del 29 de novembre del 2013. En aquella data el govern de la Generalitat Valenciana va tancar l'ens com a resposta a la sentència que decretava la nul·litat de l'expedient de regulació d'ocupació i obligava a readmetre 1.131 treballadors.