Segueix-nos a les xarxes socials:

TV3 estrena aquest estiu el programa «Rols de parella» amb Llucià Ferrer

Els espectadors coneixeran a fons la relació de diferents famosos en escenaris naturals com Roses

TV3 estrena aquest estiu el programa «Rols de parella» amb Llucià Ferrertv3

Rols de parella és la proposta d'entreteniment d'estiu de TV3 conduïda per Llucià Ferrer. El programa aprofitarà la complicitat entre dues persones perquè l'espectador les conegui millor, a elles i a la seva relació, que pot ser d'amistat o de parentiu.

El food truck de Rols de parella, amb el xef Carles Tejedor, i els escenaris naturals que es visitaran cada setmana serviran perquè Llucià Ferrer descobreixi moments i situacions que els convidats del programa han compartit al llarg de la seva vida.

Després, davant una taula parada i compartint un àpat que haurà cuinat uns dels dos convidats, la conversa i les reflexions evolucionaran sobre quin ha estat, és i serà el seu rol de parella.

La cantant Chenoa i el polifacètic Carlos Latre; l'exjugador professional de bàsquet Jordi Villacampa i el fundador de l'ONG Proactiva Open Arms, Òscar Camps, o l'actor de la sèrie Narcos Alberto Ammann i el músic Dani Macaco, entre d'altres, són algunes de les parelles que passaran pel programa en escenaris com el far de Vilanova i la Geltrú, la ciutadella de Roses o la plaça de la Fira de Cardona.

Prem per veure més contingut per a tu