Segueix-nos a les xarxes socials:

Torna l'«APM?» amb un informatiu satíric presentat per Alba Carreres

El presentador de «Katalonski» obrirà la catorzena temporada del programa de TV3

Torna l'«APM?» amb un informatiu satíric presentat per Alba CarreresTV3

TV3 emetrà avui el primer capítol de la nova temporada de l' APM?, en què s'estrenarà un informatiu satíric presentat per Alba Carreres. El cantant islandès i presentador de Katalonski, Halldor Mar, obrirà la catorzena temporada de l' APM?. En Halldor cantarà clàssics de l' APM? en anglès, explicarà acudits dolents i comprovarà que segueix sense saber fer-se selfies.

D'altra banda, Jordi Asturgó mostrarà tot el que ha passat a la manifestació de la Diada. A més, de l'estrena esmentada de l'informatiu satíric gens rigorós amb l'equip d' El Mundo Today, presentat per Alba Carreres, es descobrirà la secció Maderus i Catalan Trek, hi haurà un anunci de reciclatge franquista i un avanç de la pel·lícula Pirates de Catalunya.

Tot seguit, els presentadors i actors de TV3 pujaran al programa Al cotxe i acompanyaran l'Eloi Vila per parlar de les novetats de TV3 en aquesta nova temporada. Entre ells hi haurà l'Òscar Dalmau i l'Òscar Andreu, que codirigiran i copresentaran el late showLa nit dels Òscars; Gemma Nierga, que entrevistarà els progenitors de personatges famosos a Els meus pares; Samantha Vall, que conduirà el talent show sobre oratòria El got d'aigua, amb l'ajuda de l'actriu Alba Florejachs i Gemma Lligadas, experta en argumentació; Queco Novell, que buscarà què hi ha de cert en els tòpics sobre els catalans a Trenquin tòpics; i les actrius Mercè Sampietro i Andrea Ros, que protagonitzaran la nova sèrie dels dilluns al vespre, Si no t'hagués conegut.

Torna «El foraster»

I els que venen a parlar dels programes que tornen són: Quim Masferrer, amb la sisena temporada d' El foraster; Joan Maria Pou, amb la segona temporada de Cases d'algú; Toni Soler, amb la segona temporada d' Està passant; Laura Rosel, amb la segona temporada de Preguntes freqüents; Marc Ribas, amb el Cuines; l'actor Eduard Farelo, que ja és un veterà de la sèrie Com si fos ahir, acompanyat de dos fitxatges d'aquesta nova temporada: Roger Coma i Míriam Iscla, i els presentadors dels Telenotícies i magazins de matí i tarda: Toni Cruanyes, Lídia Heredia ( Els matins) i Helena Garcia Melero ( Tot es mou).

Prem per veure més contingut per a tu