Segueix-nos a les xarxes socials:

El canal 33 remou els arxius de TV3 en el nou espai «Laberints»

El format, que s'estrenarà dijous 24, reflexiona sobre diversos temes tot viatjant en el temps

El canal 33 remou els arxius de TV3 en el nou espai «Laberints»CCMA

Dijous vinent, dia 24 d'octubre, el canal 33 estrena Laberints, un nou format que reflexionarà sobre temes quotidians a través de diferents moments de la història. Es tracta d'un programa cultural d'entreteniment, que convida l'espectador a un recorregut volgudament fortuït per un territori emocional concret. En aquest sentit, l'atzar, la fama, la vida, l'èxit i el fracàs, el menjar, la nit, la llibertat, la bellesa, la vocació o allò desconegut són alguns dels temes monogràfics que es tractaran, setmana rere setmana, en les diferents emissions del programa, segons ha informat la CCMA en un comunicat.

Laberints construeix una conversa coral a partir del muntatge de petits fragments d'entrevistes a personatges coneguts per l'audiència. Amb tretze capítols que donen veu a uns 350 personatges, el programa es converteix en un calaix de sorpreses i contrastos, ja sigui per les pròpies opinions dels protagonistes com perquè mostra l'evidència del pas del temps en el nostre dia a dia.

Com en una partitura o en un mosaic, es defineixen diferents ritmes i estats anímics durant el programa. Els fragments musicals i els moments d'humor, la majoria procedents de Late Night Show, emesos a TV3, serveixen de contrapunt en determinats moments de l'emissió.

Cada setmana, trenta minuts de Laberints faran possible que els records, les vivències i les opinions de més de gairebé quaranta personatges s'entrellacin per dibuixar un mosaic emotiu i ric en suggeriments per a l'espectador.

«L'arxiu de TV3 és un laberint per descobrir i quan comences a entrar-hi et trobes amb l'atzar, l'emoció, la diversió, el descobriment, l'aventura, l'aprenentatge, etc. L'arxiu és tot això, és un tresor on explorar», va explicar dijous passat, en un acte de presentació celebrat a Barcelona, Ramon Millà, director del programa. El director de TV3, Vicent Sanchis, es va mostrar satisfet d'haver pogut presentar un programa cultural com aquest: « Laberints busca en l'immens arxiu de TV3 gent i reflexions interessants lligades a una idea».

aL'arxiu de la CCMA, amb 340.000 hores d'imatges digitalitzades, és l'arxiu documental més gran de Catalunya. Va néixer l'any 1983, al mateix temps que el canal de televisió. I des de l'any 2003, s'ha digitalitzat el fons audiovisual de forma gradual i actualment conté 1.282.972 referències que es poden consultar parcialment en el portal de TV3.

Prem per veure més contingut per a tu