Segueix-nos a les xarxes socials:

Els videoclips tornen al canal 33 amb el nou programa «Clipping»

La realitzadora Lyona, el músic Ferran Palau i Màrius Serra protagonitzen el primer capítol

Els videoclips tornen al canal 33 amb el nou programa «Clipping»CCMA

Anys després del final de mítics programes com l' Sputnik, el canal 33 torna a obrir des d'avui una finestra dedicada al món del videoclip. Es tracta de Clipping, un programa que oferirà, cada dissabte a partir de les 22.20 h, una àmplia selecció de clips de qualitat per mostrar l'actualitat de la creació musical i audiovisual catalana. El nou espai, que compta amb la realització i muntatge musical de l'artista multimèdia barcelonina Mar Orfila, donarà cabuda als artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d'un miler de videoclips en català. Clipping és una producció de TV3 amb la col·laboració del Grup Enderrock i amb el suport de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Clipping inclourà seccions com Fabricants de clips, presentada per un realitzador o realitzadora que explicarà les seves creacions. En el primer programa, serà Lyona qui descriurà la seva carrera de realitzadora, en què ha dirigit clips de grups com Love of Lesbian i Mürfila. L'espai El clip de la setmana, que destacarà un videoclip introduït pel mateix artista, comptarà avui amb Ferran Palau, que presentarà el seu nou clip.

A la secció El clipping de?, un personatge mediàtic escollirà el seu videoclip preferit: en aquest programa, l'escriptor Màrius Serra recomanarà un clip històric d'Els Amics de les Arts.

Prem per veure més contingut per a tu