Segueix-nos a les xarxes socials:

Torroella celebra una edició especial del Mercat Ecològic amb un dinar popular

L'associació Món Empordà organitza aquest dissabte al municipi un sorteig d'una panera per als clients del mercat i una paella o fideuà ecològica

Torroella celebra una edició especial del Mercat Ecològic amb un dinar popular

El municipi de Torroella de Montgrí celebra aquest dissabte la festa del Mercat Ecològic del Món Empordà, un punt de trobada dels productes de Km-0. El mercat obrirà les seves a les nou del matí a la plaça Pere Rigau (plaça del Peix), fins a les dues del migdia.

El mercat, que té lloc cada dissabte, celebra aquest cap de setmana una edició especial amb sortejos i un dinar popular. A la una del migdia, es durà a terme un sorteig d'una panera per als clients de Món Empordà. I al migdia, hi haurà una paella o fideuà ecològica.

Els mercats ecològics Món Empordà es fan cada dissabte al matí durant tot l'any (juliol i agost a la tarda). Són mercats on es pot comprar directament a productors locals i ecològics.

Els visitants poden trobar parades de verdures fresques i de temporada, pa i pasta de blats antics, seità i tofu, plantes medicinals, herbes per infusions, ungüents, ametlles , cervesa d'Ullastret, codonyat, xocolata, bombons galetes, pastissos, melmelades, licors i més. Tot de producció ecològica i de proximitat.

Una de les novetats d'aquest dissabte és la parada amb arracades i collarets fets a partir del pinyol de l'alvocat.

El Mercat Ecològic del Món Empordà també és un espai on gaudir de xerrades, tallers i art, així com per recuperar els valors de la nostre terra i el respecte per el medi ambient.

La propera activitat tindrà lloc el dissabte 27 de gener, on els interessats podran aprendre a fer fermentats amb el taller d'iniciació. La classe començarà amb una presentació on s'explicarà què són els fermentats vegetals i com es fan; i tot seguit hi haurà una demostració on es farà un xucrut de temporada amb les verdures i especies disponibles en aquesta època.

El Mercat Ecològic i totes les activitats al voltant seu són organitzades pel Món Empordà, una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu protegir el producte local i ecològic, recuperar els valors de la nostra terra i el respecte pel medi ambient.

Prem per veure més contingut per a tu