Segueix-nos a les xarxes socials:

La ruta de la tapa de Girona

Descobreix què menjar en la vintena d'establiments que participen en una nova edició del Tapa't

La ruta de la tapa de Girona

Una vintena de restaurants participaran entre els dies 15 i 25 de novembre en una nova edició del Tapa't Girona, una iniciativa gastronòmica plenament consolidada a la ciutat que convida a degustar una selecció de tapes d'autor en diferents locals. Tàrtar de mató i llagostins, xupa-xups cruixents de pollastre amb allioli de pimentó, ou trencat amb ceps i foie o fideus amb brou de llamàntol, verdures asiàtiques i carn de llamàntol són algunes de les tapes que es podran tastar en aquesta 4a edició, organitzada per l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona (AHTRG) i Estrella Damm. Cada establiment proposa un menú tancat en un rang de preus que va des dels 15 euros fins als 35 euros.

Aquests són els locals que hi participen i el que hi podràs menjar.

Bravo Bravo Bravo

Carrer de la Creu, 39 - Preu: 22,5 euros

- Parmiggiana: lasanya d’albergínia farcida de tomàquet, mozzarella i parmesà

- Risotto de ceps amb mantegada al parmesà i aroma de tòfona blanca Rotlles de vedella farcits de mortadel·la i mozzarella, gratinats al forn amb tomàquet i parmesà Pizza amb romaní, sal Maldon i mozzarella

- Mousse de mascarpone amb fruits vermells

Bubbles Gastrobar

Passeig Canalejas, 6. Preu: 28 euros

- Crema de ceba i farigola

- Pita de porc a l’estil cajun, envinagrats de col i salsa criolla Rotlle de vegetals, tomàquet, cogombrets i falàfel Cremós de bacallà “tikin xic”

- Tàrtar de mató i llagostins Cruixent de pollastre i llenties agrepicants Fideuada de sèpia i gambetes amb allioli

- Entrecot de vedella amb chimichurri de mango

- Peça de bacallà amb pil-pil d’olives, pèsols saltats i botifarró Baileys, avellanes, cafè i vainilla

Cafè Llibreria Context

Pou Rodó, 21. Preu: 24 euros

- Hummus amb xips de verdura

- Galetes cucurutxo amb brandada de bacallà i foie Patates artesanes farcides de carn i ceba amb formatge de cabra

- Espatlla de pernil ibèric sobre torradetes Hamburguesetes de magret i foie

- Manxec curat amb melmelada de figues casolana

Can Veí

Carrer Major de Sarrià, 4. Preu: 25 euros

- Carpaccio de bou amb parmesà, oli de ruca i pinyons amb torradetes

- Pastís d’escalivada amb anxoves del Mediterrani Ou trencat amb ceps i foie

- Romescada de bacallà sense feina Peus de porc desossats a la mussolina d’all

- Pastís Tatin amb gelat de llet merengada

Cross

Josep Anselm Clavé, 9. Preu: 18 euros

- Barqueta de brie amb pernil salat i melmelada de tomàquet Caneló d’hummus cruixent d’albergínia

- Tataki de tonyina amb alvocat Sobrassada amb mousse de formatge

- Pastís de coco

Cua de Gall

Ginesta, 9. Preu: 20 euros

- L’aperitiu del Cua Focaccia “Nonna Betty”

- Tàrtar de salmó amb alvocat Carpaccio de vedella, encenalls de Parmesà i foie

- Panet de porc a baixa temperatura amb melmelada de ceba

- El brownie del Cua

Dúplex Restaurant

Ronda Ferran Puig, 39. Preu: 18 euros

- Pernil ibèric amb pa amb tomàquet Patates farcides de carn (patates d’Olot)

- Croquetes de carbassa amb el cor de parmesà Tires de pollastre amb salsa de mel i mostassa

- Broqueta de llagostí a la planxa amb un toc de salsa de safrà Calamars a l’andalusa

- Xarrup de crema de carbassó amb mascarpone i sèsam

- Tiramisú casolà o coulant de xocolata

Ecoàpat

Carrer de l'Esport, 16. Preu: 19 euros

- Vichyssoise de porro i poma amb crostonets al romaní Nachos amb guacamole, “pico de gallo” i formatge cremós Coca de salmó marinat amb anet i alvocat

- Xupa-xups cruixents de pollastre amb allioli de pimentó Lingot de peus de porc amb blat de moro torrat

- Tres textures de xocolata

El Caliu

Bernat Boadas, 45. Preu: 23,5 euros

- Amanida de samfaina amb sardina i formatge de cabra gratinat Espàrrecs verds amb tomàquet ratllat i llagostins

- Pop a la gallega sobre llit de Parmentier Bacallà confitat amb allioli de mel

- Peu de porc farcit amb botifarra de perol i reducció de ratafia

- Pastís de la casa

El Pati

Carrer Migdia, 15. Preu: 15 euros

- Menú degustació de 5 plats del nostre menú diari

- Postres del dia

La Rosaleda

Passeig de la Devesa, 1. Preu: 17 euros

- Quiche de carbassa, formatge fresc i olivada Pizzeta de pinetells i moniato al romesco - Croquetes de calamarsons

- Xapata amb tomàquet confitat, parmesà i ruca Broqueta de verdures i romesco

- Brownie i pastís Tatin a l’estil del cuiner

La Malabarista

Plaça Bell·lloc, 2. Preu: 19 euros

- Hummus de musclo Calamars amb salsa d’ametlles

Barqueta amb paté de formatge picant Tàrtar de salmó sobre amanida russa

- “Bandonguilles” (mandonguilles amb reducció de vermut i taronja)

La Taperia del Jim’s

Carrer Riu Güell, 6. Preu: 17,95 euros

- Pintxos amb embotits ibèrics i formatge manxego

- Croquetes casolanes de rostit

- Calamars a l’andalusa

- Patates rosses i braves

- Fideuada

- Postres de la casa

Mien

Plaça Josep Pla, 21. Preu: 35 euros

- Crestes de pollastre a la planxa amb salsa de soja i vinagre balsàmic Tàrtar de tonyina i salmó amb alvocat, tomàquet sec i salsa teriyaki de tòfona negra

- Un plat amb dues peces de Kirin maki i dues peces de Muna maki

- Ànec rostit a l’estil tradicional de Beijing, al forn de carbó i servit amb cogombre, ceba agredolça, salsa d’ànec i “Ya Pier”

- Fideus amb brou de llamàntol, verdures asiàtiques i carn de llamàntol Pastís típic del Japó farcit de mongetes dolces o xocolata, amb gelat de te verd i fruites del bosc

Mimi

Carrer Nou, 7. Preu 25 euros

- Mongetes de soja cruixents i bunyol farcit de pop amb verdures, amb salsa agredolça

- Poke (tàrtar) de vieires crues amb raïm verd i làmines d’ametlles torrades Sopa de miso natural amb tofu, bolets shimeji i algues wakame

- Bao (panet asiàtic) farcit d’ànec confitat, cogombrets fets a casa, ceba agredolça i salsa Pequín

- Xow (arròs caldós) de cues de llagostí, peix mantega, mongetes de soja i crema de llamàntol

- Crème brûlée de te verd fet a casa, servit amb carquinyolis i fruites del bosc

Nibble

Plaça Independència, 2. Preu: 25 euros

- Edamame amb kimchi de Japó Halloumi fregit (formatge de Xipre) Alvocat arrebossat de Sud-amèrica

- Bánh Mì, minientrepà de carn de Vietnam Poke, amanida d’arròs i salmó de Hawaii

- Postres de la terra

Restaurant Melià Girona

Carrer Barcelona 112. Preu: 26 euros

- Xarrup de crema de carbassa amb mel i daus de moniato fregit Xató de Sitges

- Broqueta de pollastre al curri amb gambots Croquetes de calamars

- Patates amb allioli de pebre vermell

- Gelat de vainilla amb espiral de xocolata, carquinyolis, cruixent de soja i caramel líquid

Restaurant Sargantana

Carrer Mossen Joan Pons, 1. Preu: 30 euros

- Turró de foie amb gelatina de vi de Porto i melmelada de figues Llit d’hummus amb anxoves de l’Escala sobre cruixent de pa de pita i vinagreta de fruits secs

- Crema de carbassa fumada i encenalls de formatge blau

- Ploma ibèrica i “terra de migas” amb llagostins de la costa i reducció de Pedro Ximénez

- Risotto de bolets i espàrrecs verds amb pols de parmesà Fingers de pinya i coco

+Cub

Carrer Albareda, 15. Preu: 24 euros

- Crema de vichyssoise amb porro ecològic de Drissa, pipes i oli d’anet Tàrtar de tomata, ceba i alvocat, amb cubs de salmó marinat amb soja i mel, i polsim de sèsam

- Carpaccio d’ànec amb reducció de tomàquet cherry de la nostra horta amb parmesà i pebre rosa

- Caneló de carbassa eco amb crosta de romesco, farcit de xai del Pla de l’Estany rostit

Poma ecològica farcida de crema catalana cremada Cafè al gust amb bombó de casa

Prem per veure més contingut per a tu