Segueix-nos a les xarxes socials:

The Gramophone Allstars publiquen el primer senzill del seu nou EP, «Love Letter»

La banda liderada per Genís Bou i Judit Nedderman llançarà el seu nou treball el pròxim divendres 14 de maig

La banda de música jamaicana The Gramophone Allstars Big Band ha llançat aquesta setmana Old Rocking Chair, el primer avançament del seu nou EP, que es titularà Love Letter i serà publicat el pròxim 14 de maig pel segell bisbalenc Bankrobber, en vinil 10 polzades d'edició limitada a 300 còpies numerades a mà.

Inspirat en el llegat dels llegendaris The Skatalites, Love Letter compta amb quatre composicions originals inèdites, Marina Ginestà, Supersonic, One for Lola i Storm On Silicon, així com una explosiva versió del classic Old Rocking Chair de Jackie Opel & The Skatalites, arranjada per Lluc Casares i amb les veus de Kathy i Yolanda Sey (The Sey Sisters). Segons indica el segell discogràfic en un comunicat, «l'amor envers la llegendària banda jamaicana s'entreveu a cada compàs i es fa evident en múltiples referències, ja siguin musicals o també gràfiques, com la icònica imatge que inspira la portada».

Liderada pel saxofonista bisbalenc Genís Bou i amb Judit Neddermann de vocalista, The Gramohone All Stars Big Band va néixer el 2008 -inicialment com a The Gramophone Allstars- amb l'objectiu de reivindicar la música jamaicana, com el reggae o l'ska, des d'una àmplia perspectiva.

Prem per veure més contingut per a tu