Segueix-nos a les xarxes socials:

lletres

TOT ÉS IGUAL

Que un criminal no ens oculti els lladres. Que una carta del González que recolzava condemnats per terrorisme d'estat no ens faci oblidar les fundades sospites de delicte a CDC, el partit de qui -cas únic en la història- pretén ser reelegit amagant-se en una llista per no donar cap explicació sobre el seu govern i el seu partit. Es comença a entendre per què.

Davant el mutisme de Presidentmàs ha sigut Josep Rull qui ha explicat que els 150.000 euros que Teyco va pagar en tres anys a CatDem no eren per aconseguir favors sinó per "la sensibilitat de l'empresa cap als projectes" de la fundació convergent. Una empresa constructora efectua donacions a la fundació d'un partit, i després rep contractes i concessions allà on governa aquest partit. Només les ments malaltisses veurien relació entre els dos fets. Rull és aquell senyor que va de putes i explica que ha lligat.

-No vaig pagar 200 euros per follar amb ella sinó per sensibilitat cap als projectes que tenia amb mi al llit.

Per tant, Teyco -i altres empreses- feia donacions a CamDet perquè sí. Ja ho tenen els empresaris catalans, a la que veuen una fundació amb un ideari que els agrada, s'obren la cartera sense pensar si els pot aportar beneficis. I CatDem, quasi res, es defineix com a "plataforma de pensament polític que treballa per generar idees i fomentar i difondre els valors de la democràcia" i etc. i etc. Enlloc diu que es premiarà els donants amb bonics contractes, o sigui que deu ser casualitat.

Tot això és igual. Els que estan decidits a votar Presidenmàs mitjançant persona interposada -Romeva, el testaferro- no canviaran d'idea ni que sàpiguen que a les seus de CDC i CatDem esmorzen cada dia nadons rostits. Votarien Charles Manson si els prometés la independència. S'han trobat la fam i les ganes de menjar: uns ciutadans als quals tant els fa la corrupció mentre els portin a la independència, i uns polítics als quals tant els fa on portar els ciutadans mentre puguin seguir trincant.

Prem per veure més contingut per a tu