Segueix-nos a les xarxes socials:

5 batuts per depurar l'organisme

Et proposem diverses receptes de begudes amb les que podràs cuidar-te aquest estiu de manera fàcil

5 batuts per depurar l'organismeGetty Images

Els batuts depuratius s'han convertit en una de les modes més sanes dels últims anys. Són moltes les famoses que des de fa ja alguns anys aprofiten per posar-se en forma amb aquestes begudes.

Amb els batuts detox o depuratius podràs perdre pes de forma constant en prendre aliments saludables de manera senzilla. A més, aquestes begudes t'ajudaran amb la retenció de líquids i amb la desintoxicació intestinal, fent que et sentis més lleuger al llarg del dia.

Aquests batuts i sucs depuratius poden consumir-se en qualsevol moment del dia, encara que en la majoria dels casos l'ideal és fer-ho al matí en dejú per ingerir millor tots els nutrients de les fruites i verdures.

Encara que existeixen una infinitat de receptes, aquí et proposem 5 batuts depuratius que podràs fer fàcilment a casa i que t'ajudaran a cuidar-te aquest estiu.

Batut de julivert fresc

Ingredients: Una poma verda, un plàtan, una tassa de julivert fresc, el suc de mitja llimona, dues tasses d'aigua i 3-4 dàtils.

Trosseja la poma i el plàtan i barreja les fruites amb la resta de d'ingredients en una liquadora. Si en tens, pots passar-ho amb una batedora de mà. Intenta consumir els batuts detox el més frescos possibles perquè no perdin les seves propietats i siguin més nutritius.

Batut de pastanagues i remolatxa

Ingredients: 8 pastanagues, 1 remolatxa i 1 tija d'api.

Pela i pica les pastanagues a rodanxes fines. Trosseja també la remolatxa i l'api i ajunta tots els ingredients en una liquadora. Perquè aquest batut depuratiu faci efecte, serveix-lo i pren-lo res més preparar-lo.

Batut de maduixes i préssec

Ingredients: 2 taronges grans, un grapat de maduixes i un préssec.

Treu-li el suc a les taronges i en el mateix suc liqua les maduixes i els préssec ja trossejats. Hauràs de prendre't aquest batut en dejú perquè les vitamines i els nutrients de les fruites facin un major efecte.

Batut de cogombre i api

Ingredients: 3 pomes verdes, 1 cogombre, el suc d'una llimona, una tija d'api, 1 tassa d'espinacs, una cullera de julivert i una cullera de gingebre.

Neteja totes les fruites i vegetals. Talla les pomes, el cogombre i l'api i barreja'ls amb la resta d'ingredients en una liquadora amb una mica d'aigua. Si el batut et queda molt dens, pots provar a passar-ho per un colador.

Batut de llet de civada i julivert

Ingredients: 1 tassa de julivert, 1 plàtan, mitja poma, 5 maduixes i llet de civada.

Renta totes les fruites i verdures i tritura-ho tot junt en una liquadora. Quan estigui tot batut, afegeix la llet de civada fins aconseguir l'espessor desitjat. Els batuts depuratius amb julivert t'ajudaran a eliminar els metalls pesants de l'organisme.

Prem per veure més contingut per a tu