Podem seguir una dieta equilibrada sense gluten?
Cada vegada hi ha més gent que, sense ser celíaca, aposta per dietes sense gluten. Són sanes? Escolta els consells d'Anna Costa i no et perdis la comparativa d'etiquetes que fa de productes amb i sense gluten.
El gluten és un conjunt de proteïnes present en alguns cereals. Al marge dels celíacs, és sa seguir una dieta sense gluten? Per a la nutricionista Anna Costa això dependrà de la qualitat nutricional de la dieta que segueixi. I sí, es pot fer una dieta equilibrada sense gluten. El problema apareix quan apostem per aliments ultraprocessats sense gluten: brioxeria, derivats del cacau... que tenen farines i greixos refinats i un munt de sucre. Hi ha productes nefastos amb gluten, però també n'hi ha sense gluten. Escolta els consells d'Anna Costa en els següent vídeo.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Salut
-
Així és com has de caminar (segons els nutricionistes) per perdre pes sense esforç
-
Els cardiòlegs avisen: aquests són els aliments més perjudicials per al teu cor
-
Coneixes el fruit sec que ajuda a combatre diverses malalties?
-
Els metges demanen eliminar-lo dels sopars: té fama de saludable, però no ho és
Comentaris
Veure comentaris