Segueix-nos a les xarxes socials:

Deu coses curioses que heretes dels teus pares

Descobreix els trets, gestos i comportaments que vénen marcats en el teu ADN

Deu coses curioses que heretes dels teus paresGetty Images

El nostre futur està ja escrit als gens? Com s'explica el nostre escàs talent per la música o la nostra bona vista? Estan marcats els nostres gens sobre les malalties que patirem?

Són múltiples les preguntes que podríem fer-nos pel que fa als gens i al que hem heretat. Ens agradi o no, la naturalesa ha dipositat un pla secret en el nostre interior: tots portem un 'microxip' que ens influeix. El nostre ADN dirigeix ??la fabricació de cada part del nostre cos i cadascuna de les reaccions fisiològiques que el recorren. Des dels canvis hormonals fins a la digestió, passant pel que passa en el cervell, per exemple.

Els experts exposen un llistat d'aspectes que s'hereten genèticament. Descobrim les 10 coses curioses que heretes dels teus pares:

1.- Tot el que té a veure amb rutes metabòliques i fisiològiques, els gens d'una proteïna o els grups sanguinis.

2.- Doblegar la llengua en forma d'U.

3.- Que el lòbul de l'orella estigui junt o separat.

4.- La forma de creuar els braços, l'esquerre sobre el dret o a l'inrevés.

5.- El pic de vídua del pèl.

6.- L'agressivitat també té component hereditari.

7.- Pel que fa a comportaments complexos s'hereten certes tendències explicats per gens. "No és sí o sí, hi hauria un component genètic fort, per exemple en habilitats artístiques, en l'oïda musical, o en l'habilitat per a pintar", afegeixen els experts.

8.- La propensió a certes malalties, fins i tot entre elles a certs tipus de càncer.

9.- Hi ha un receptor en la dopamina que mostra una tendència a ser més agosarat, més tirat per endavant, més atrevit.

10.- "S'ha vist que la propensió a l'a espiritualitat, a creences religioses, té un component genètic fort. Es tracta d'un component genètic que ens porta a tenir certa creença en pensaments màgics, i d'aquí seria el fonament a creure en ens superiors que controlen el nostre destí ", sentencien.

Prem per veure més contingut per a tu