Segueix-nos a les xarxes socials:

Anna Ribera, nova directora assistencial dels centres de salut del Baix Empordà

Continuarà com a responsable d'especialitats mèdiques i atenció a la cronicitat del Ssibe

Anna Ribera, nova directora assistencial dels centres de salut del Baix EmpordàSsibe.

La doctora Anna Ribera serà la nova directora assistencial dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (Ssibe), que gestiona l'hospital de Palamós i diversos centres d'atenció primària. Prendrà possessió del càrrec dilluns i, a la vegada, seguirà sent també la responsable de l'àmbit d'especialitats mèdiques i atenció a la cronicitat de la institució.

Amb el canvi de gerència realitzat al gener, estava pendent el nomenament d'aquest càrrec i l'objectiu és garantir la continuïtat de la direcció assistencial integrada, amb un lideratge assistencial orientat a la millora dels resultats, cercant la millora continua, la millora dels professionals i una gestió eficient, segons el Ssibe.

Ribera és metgessa, especialitzada en medicina familiar i comunitària. Es va llicenciar a la Universitat Autònoma de Barcelona i va fer el MIR a l'Hospital de Can Misses a Eivissa, on va exercir.

Posteriorment va treballar al Consorci de Salut i Social de Catalunya, primer com a Coordinadora tècnica de l'Àrea Associativa i després com a Adjunta a la direcció assistencial dels centres gestionats.

Els últims anys va ser Directora d'Atenció Primària al Centre Integral de Salut Cotxeres de Barcelona i al novembre del 2018 es va incorporar a Serveis de Salut Integrats Baix Empordà com a directora d'especialitats mèdiques i atenció a la cronicitat.

Prem per veure més contingut per a tu