Antena 3 ha adquirit els drets d'emissió de les sèries Hell on Wheels i Torchwood: Miracle day, dues noves adquisicions que reforcen la seva aposta per les produccions de més prestigi en l'àmbit mundial. D'aquesta manera, Antena 3 suma dos títols més a la seva llista de sèries premiades per crítica i públic com Downton Abbey, The Pacific, Hermanos de sangre, Boardwalk Empire, Modern Family, Glee, The good wife, Sherlock, Dos hombres y medio, Camelot Marchlands, entre d'altres, que ja s'emeten o emetran pròximament en la família de canals del grup (Antena 3, Neox, Nova i Nitro).

La ficció americana, Hell on Wheels, és l'última producció desenvolupada per Endemol USA, produïda per Entertainment One (eOne) i distribuïda per Amercina Movie Classics (AMC) després de l'èxit de The Walking Dead. Es tracta d'un western ambientat a l'any 1865, en la postguerra nord-americana. El repartiment de la sèrie està encapçalat per Anson Mount (City by the Sea), el cantant i actor Common Sense (Just Wright), Dominique McElligott (Moon, The Philanthropist) i Colm Meaney (The Conspirator), entre d'altres.

Per la seva banda, Torchwood: Miracle day es tracta de la quarta temporada de Torchwood, spin off de la clàssica sèrie Doctor Who. Després del seu èxit a la BBC, la producció va donar el salt al continent americà amb la recent estrena en la cadena nord-americana Starz de l'últim lliurament. La ficció està protagonitzada per John Barrowman, un dels actors de la sèrie original Doctor Who i també conegut pel seu paper a Mujeres desesperadas.