La Televisió Pública Argentina està gravant l'adaptació de la sèrie de TVE Cuéntame cómo pasó, una versió en la qual els Alcántara seran els Martínez i l'àvia Herminia tindrà accent gallec. Segons ha informat RTVE, dos estudis de la televisió pública acullen des de fa dues setmanes al barri de Palermo (Buenos Aires) els decorats de la llar i del barri de la família Martínez en aquesta adaptació de la sèrie a la realitat social, històrica i cultural de l'Argentina dels anys setanta.

El grup Ganga Producciones va arribar fa uns mesos a un acord amb els responsables de la televisió argentina per a l'adaptació de la sèrie, que acaba de finalitzar a Espanya l'emissió de la seva divuitena temporada. Tot i que els membres de la família mantenen els noms de pila originals, hi haurà algunes diferències i la trama arrencarà en una data transcendental per a Argentina: l'1 de juliol de 1974, dia de la mort del general, i llavors president, Juan Domingo Perón.

La televisió argentina adaptarà les primeres cinc temporades de la sèrie, que s'emetran diàriament, de dilluns a dijous.