Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses construeix un giratori a l'accés a Mas Mates per l'alta sinistralitat

La via, que és una de les principals entrades, registra un elevat trànsit pesant que havia generat les queixes dels veïns per la perillositat

Roses construeix un giratori a l'accés a Mas Mates per l'alta sinistralitatdiari de girona

L'Ajuntament de Roses ha decidit actuar a l'accés a Mas Mates, una de les entrades i sortides de la población que patia una "alta sinistralitat" i amb un ferm en mal estat pel pas de vehicles pesants. Aquesta setmana han començat els treballs, que consistiran en la creació d'un giratori que ha de permetre l'accés a la urbanització i sortida cap a Figueres sense haver-se d'aturar a la via. Els treballs tenen un pressupost de 49.000 euros.

La ronda de Circumval·lació és la principal via de sortida de trànsit pesant de Roses. Això comporta, diuen, "un alt desgast i intensitat de trànsit". Concretament, el tram més afectat és el corresponent a la plaça de l'Alegria. La incorporació des del Mas Mates amb una intersecció en forma de T produïa, a més, les queixes dels veïns perquè "l'elevada presència de vehicles dificulta la maniobra d'incorporació a la ronda". El desgast i el trànsit acabaven comportant una alta sinistralitat.

Per resoldre-ho, es crearà el giratori que agilitzarà la circulació i millorarà les condicions de seguretat facilitant la incorporació dels vehicles d'entrada i sortida al municipi, així com els que surten del Mas Mates pel carrer Collsacabra.

A banda del giratori, es pavimentarà la nova calçada resultant amb vials d'una amplada de 3,50 metres per carril, la renovació i incorporació de la nova senyalització vertical i horizontal i la instal·lació de dos nous punts de llum per completar l'enllumenat existent. A més, segons han informat, es reforçarà el ferm actualment deteriorat del tram de ronda de circumval·lació inclòs dins aquest àmbit, així com al carrer ?Puigsacalm i el de l'inici del carrer Collsacabra que dóna accés a la urbanització.

Prem per veure més contingut per a tu