Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut per robar als seus locals i cobrar l'assegurança

El detingut, que és el gerent de l'empresa, coaccionava una treballadora perquè prestés fals testimoni

El gerent d'una empresa que gestionava dos negocis de Figueres ha estat detingut com a presumpte autor de set robatoris comesos en els seus locals i pels quals havia cobrat indemnitzacions per part de la companyia d'assegurances que superen els 23.000 euros, segons informen els Mossos d'Esquadra.

L'últim d'aquests delictes, que va tenir lloc el passat 2 de març quan un lladre va accedir a una cafeteria i va rebentar les tres màquines escurabutxaques, va aixecar sospites entre els investigadors en ser el setè registrat en l'últim any i mig entre aquest i un altre establiment pròxim amb el qual comparteix gestió.

La policia va comprovar que el gerent dels negocis era qui sempre denunciava els fets i va advertir que, malgrat que els locals comptaven amb un sistema de videovigilància, les imatges mai estaven disponibles per ser visionades pels Mossos d'Esquadra.

Els agents van arribar a la conclusió que aquesta persona, un home de 36 anys, nacionalitat espanyola i veí de Figueres, era l'autora dels robatoris i que coaccionava una treballadora perquè prestés fals testimoni.

A més dels set delictes de robatori, al gerent se l'acusa de tres més d'apropiació indeguda, ja que presumptament es va quedar amb diners de la caixa registradora i va presentar denúncies per sostracció per justificar-ho.

Un cop determinada la relació de l'home amb els fets investigats, els Mossos d'Esquadra van procedir el 13 de maig a detenir-lo.

El detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Prem per veure més contingut per a tu