Segueix-nos a les xarxes socials:

El Festival de Figueres, nominat als Premis Master del món del circ

Podria rebre el guardó per a la categoria de millor festival

El festival Internacional del Circ de Figueres està nominat als Premi Master, la qual cosa situa aquest certamen entre cinc millors del món al costat dels celebrats a Montecarlo, Moscou, Latina i París. L’any 2015 la companyia russa Rosgocirk va crear els guardons que pretenen ser els «Òscar» del món circense. La celebració de la segona edició dels premis se celebrarà a Sochi el proper cinc de juliol.

Rosgoscirk, hereva de l’organització soviètica Soyuzgocirk, gestiona gairebé la totalitat dels cinc circs establers que hi ha en territori rus -i que, en total, sumer una quarentena- i una carretera artística de gairebé 3.000 artistes. Algunes de les seves noves produccions es van poder veure per primer cop a Europa en el marc del festival de Figueres. Una d’elles va ser la germans Vardayan, amb el seu número de mà a mà.

Enguany, els premis han incorporat la categoria de millor festival. El Festival de Figueres, amb només cinc edicions a l’esquena, se situa així al costat dels de gran trajectòria com els que se celebren arreu d’Europa i Rússia. Segons els seus promotors, «suposa un important reconeixement per un festival que ja s’ha consolidat com el principal esdeveniment circense de l’Estat».

Prem per veure més contingut per a tu