Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses convertirà les ribes de la riera Ginjolers en un passeig

Les obres han començant amb l'ordenació de la vorera del costat de la riera al seu pas pel carrer Oslo

Roses convertirà les ribes de la riera Ginjolers en un passeigAjuntament de Roses

L'Ajuntament de Roses convertirà les ribes de la riera Ginjoler en un passeig urbà i natural. Les obres han començant amb l'ordenació de la vorera del costat de la riera al seu pas pel carrer Oslo, a la urbanització de Mas Oliva per tal d'adequar l'espai per a la propera plantació de nou arbrat. Amb l'actuació s'avança en el projecte per convertir les dues ribes en el passeig urbà. Les obres inclouen el soterrament de la línia elèctrica i la construcció d'una passera.

Les arrels dels pins del carrer Oslo aixequen des de fa anys l'asfalt del vial. Tot haver-se dut a terme una intervenció d´arranjament han provocat uns danys estructurals irreversibles.Per acabar amb aquesta problemàtica constat s´acaben d´iniciar els treballs de construcció de la nova vorada d´1,1 metres en aquest punt de la riera Ginjolers, amb 633 metres de llargada, que permetrà la plantació d´un nou arbrat, concretament alzines sureres, en substitució dels pins. El projecte inclou també la pavimentació del carrer Oslo afectada per les arrels i el soterrament de la línia elèctrica.

El consistori inicia així la reconversió d´aquest espai de transició urbà-rústic: zona urbana a la riba dreta i camí rústic a l´esquerra, amb un arbrat molt antic al bell mig juntament amb la riera. La voluntat municipal és la de donar continuïtat al recorregut amb la instal·lació d´una nova passera que connecti les dues ribes, a mig termini.

D´aquesta manera, el circuit del carrer Oslo amb la passera i el camí que voreja la riera fins al Centre Escolar Empordà s´ha de convertir en un agradable passeig natural amb continuïtat fins a la urbanització Els Grecs.

Prem per veure més contingut per a tu