Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen dos viatgers d'un bus a la Jonquera per tràfic de droga

Els arrestats portaven més de set quilos de marihuana amagats al maleter de l'autocar

La Guàrdia Civil ha detingut tres persones per tràfic de drogues en dos dies a la Jonquera.L'actuació més recent, de diumenge passat, va deixar dos detinguts i és que portaven més de 7 quilos de marihuana en el bus on viatjaven.

Els fets es remunten cap a l'una de la matinada, quan agents de la Guàrdia Civil de la Jonquera van aturar un bus de línia regular i en escorcollar el maleter del vehicle van sospitar de dues maletes.

Un cop identificats els seus propietaris van obrir-les. A dins d'una hi van trobar 2,5 quilos de marihuana i a l'altra, 4,587 quilos. Els dos passatgers, un ciutadà gambià i un de senegalès, van acabar detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública.

L'altra detenció va produir-se el dijous de la setmana passada pels volts de dos quarts de deu de la nit. Aquí els agents de la Jonquera van fer aturar un vehicle i van identificar els dos ocupants. El cotxe anava cap a França i portava plaques del país gal.

Quan els policies van inspeccionar el cotxe van trobar un paquet a la butxaca d'una dessuadora. A dins hi havia droga, 470 grams de marihuana.

La parella va explicar que la substància estupefaent era de l'home i que la dona que l'acompanyava no sabia res de l'existència de la droga.

Davant dels fets, els agents van detenir el conductor, un jove francès P.J.G.L de 23 anys i van deixar en llibertat la seva companya.

Les diligències instruïdes, juntament amb els detinguts i la droga comissada va passar a mans del jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres.

Prem per veure més contingut per a tu