Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló aplica rebaixes de fins al 25% a les entrades dels tres museus

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries rebaixa un 25% l'entrada a museus una vegada adquirida una entrada. Es tracta d'una campanya que pretén promoure i alhora fer més accessible la visita als tres museus castellonins.

Castelló d'Empúries té tres museus que permeten conèixer la seva història a més d'un ric patrimoni històric que fa que la visita sigui una aturada indispensable.

A la Basílica, paradigma del gòtic mediterrani, la visita permet contemplar les singulars fonts baptismals, el notable retaule major d'alabastre del segle XV, dos sarcòfags comtals i vitralls gòtics, el retaule dels Dolors del segle XVIII, l'orgue del segle XIX i molts altres elements d'interès.

La cúria-presó medieval ocupa una edificació gòtica del segle XIV que integrava la cúria, seu del tribunal de justícia, i la presó. S'hi explica la història medieval de la vila, del call jueu i de l'antic comtat d'Empúries, i la visita permet contemplar els grafits fets per les persones que hi van estar empresonades.

El tercer museu és l'Ecomuseu-Farinera, on es conserva i es difon el patrimoni industrial fariner de la vila, testimoni d'una activitat que es desenvolupa des de l'època medieval en un edifici transformat en farinera al segle XIX.

Prem per veure més contingut per a tu