Segueix-nos a les xarxes socials:

Acord per incrementar la presència policial a Portbou, Colera, Llançà i Port de la Selva

La resolució pactada a la Comissió d’Interior del Parlament preveu un patrulla 24 hores al dia

La Comissió d’Interior del Parlament de Catalunya ha aprovat aquesta setmana per unanimitat una Proposta de Resolució presentada pel grup del PSC-Units per Avançar per incrementar la presència dels Mossos d’Esquadra amb una patrulla les 24 hores del dia per cobrir les poblacions de Portbou, Colera, Llançà i El Port de la Selva.

El secretari d’organització de l’agrupació de Portbou i Llançà, Gael Rodríguez, va manifestar que «la vigilància 24 hores aquesta és una mesura importantíssima davant l’increment dels fets delictius a la zona i l’empitjorament de la sensació d’inseguretat».

Increment de la criminalitat

La proposta la va presentar el diputat Òscar Aparicio, que va explicar que a la zona hi ha hagut darrerament un increment de la criminalitat, tant pel que fa a destrosses en el mobiliari urbà com pel que fa a delictes més greus, contra la salut pública i contra el patrimoni. «Això ha provocat que no només hagi crescut objectivament la inseguretat, sinó que també hagi crescut la sensació d’inseguretat entre els ciutadans», va lamentar Aparicio.

Prem per veure més contingut per a tu