Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fundació St. Vicenç de Paül celebra 125 anys a Figueres

L’Auditori Caputxins acollirà l’11 de novembre un acte amb la presència de testimonis de persones que formen part de la història de la Fundació

La Fundació Sant Vicenç de Paül està de celebració. L’entitat figuerenca celebra enguany el 125è aniversari de vida i per celebrar-ho organitza, el proper 11 de novembre, un acte de record i agraïment a totes les persones que han fet possible la tasca socioeducativa.

Amb el títol «Empremtes! Imatges... Records... Testimonis», l’acte es farà a partir de les 6 de la tarda a l’Auditori Caputxins. Durant la celebració, que comptarà amb la presència de l’alcaldessa , Agnès Lladó, es repassarà la història de l’entitat a través de diversos testimonis. L’acte finalitzarà amb l’actuació del grup Veus Empordaneses.

La Fundació Sant Vicenç de Paül va néixer el 10 de novembre de l’any 1897 a Figueres impulsada per les filles de la caritat Sor Ramona Regordosa i Sor Rosa Bové, el rector de la parròquia de Sant Pere de Figueres, Mn. Carles Callís Riera i el senyor Fages de Perramon.

En l’actualitat impulsa diversos projectes socioeducatius (Ksameu, Atrapa-somnis, Espiadimonis i l’Emparaula’t) dirigits a donar resposta a necessitats de nens i joves de la ciutat.

Prem per veure més contingut per a tu