La Fundació Sant Vicenç de Paül està de celebració. L’entitat figuerenca celebra enguany el 125è aniversari de vida i per celebrar-ho organitza, el proper 11 de novembre, un acte de record i agraïment a totes les persones que han fet possible la tasca socioeducativa.

Amb el títol «Empremtes! Imatges... Records... Testimonis», l’acte es farà a partir de les 6 de la tarda a l’Auditori Caputxins. Durant la celebració, que comptarà amb la presència de l’alcaldessa , Agnès Lladó, es repassarà la història de l’entitat a través de diversos testimonis. L’acte finalitzarà amb l’actuació del grup Veus Empordaneses.

La Fundació Sant Vicenç de Paül va néixer el 10 de novembre de l’any 1897 a Figueres impulsada per les filles de la caritat Sor Ramona Regordosa i Sor Rosa Bové, el rector de la parròquia de Sant Pere de Figueres, Mn. Carles Callís Riera i el senyor Fages de Perramon.

En l’actualitat impulsa diversos projectes socioeducatius (Ksameu, Atrapa-somnis, Espiadimonis i l’Emparaula’t) dirigits a donar resposta a necessitats de nens i joves de la ciutat.