Segueix-nos a les xarxes socials:

El port de Roses rep l'escala inaugural del creuer Evrima amb 272 turistes

Els passatgers, la majoria nord-americans, visitaran el municipi i altres poblacions de la costa en temporada baixa

El port de Roses rep l'escala inaugural del creuer Evrima amb 272 turistes

El port de Roses ha rebut avui per primera vegada el creuer Evrima amb 272 turistes, la majoria nord-americans, procedent de Cotlliure. El creuen ha fondejat a la badia de Roses cap a les 7 del matí i té previst sortir cap al port de Barcelona a les nou del vespre. Al llarg del dia, han visitat Roses i un 25% han fet excursions a Girona i Cadaqués, on han fet un tast de vist i una sortida en bicicleta pel cap de Creus que ha finalitzat a Peralada. El vaixell fa un itinerari de set dies per la Mediterrània occidental, fent escala o fondejant a diferents ports de la costa blava francesa i dos ports de la costa catalana.

Va sortir de Montecarlo i ha passat per Niça, Sant Nari (Sanuary-sur-Mer), Sète, Cotlliure, Roses i finalitzarà la seva ruta demà al port de Barcelona.

L’Evrima és un creuer de bandera de Malta que pertany a l’empresa The Ritz-Carlton Yacht Collection i que s’ha acabat de construir aquest any. Precisament, fa dues setmanes va fer el seu primer viatge inaugural. Aquesta flota es complementarà amb dos vaixells més l’Ilma i Luminara que estaran enllestits el 2024 i el 2025, respectivament. 

El vaixell s'emmarca en el sector de luxe, dissenyat amb una línia exterior similar a un iot, i compta amb àmplies suites amb terrassa per als passatgers. Té una eslora de 190 metres, una mànega de 23 metres, un calat de 6 metres i un registre brut 25.401 tones. 

La propera escala que hi haurà a Roses serà al novembre amb el creuer Seadream II, un habitual al port rosinc.

Prem per veure més contingut per a tu