Segueix-nos a les xarxes socials:

Platja de Peyrefite.El Periódico de Catalunya

L'alcalde de Portbou situa el focus de l'incendi en una platja francesa gràcies a una fotografia

Els Bombers han estabilitzat el foc al Cap de Creus i adverteixen que, si no plou al maig, Catalunya s'endinsa en un mapa de risc d'incendi desconegut

L'incendi de Portbou, que els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat aquest dilluns a primera hora del matí, ha abrasat un centenar d'hectàrees però va començar a l'altre costat de la frontera francesa, on ha calcinat unes 800 hectàrees i segueix actiu. L'alcalde de Portbou, Xavier Barranco, situa l'origen del sinistre a la platja de Peyrefite, a la localitat francesa de Cervera, a molt pocs quilòmetres del territori gironí, gràcies a una fotografia enviada per un testimoni que ha compartit amb El Periódico de Catalunya.

Un incendi sense control atiat per la tramuntana alerta Portbou

16

Foc estabilitzat

Els Bombers han estabilitzat aquest dilluns l'incendi que es va originar a la Catalunya del Nord i que alertava Portbou. Durant la matinada, els efectius d'emergència han pogut complir els objectius marcats i que passaven per contenir les flames que afecten el flanc dret. Ho han explicat a l'ACN fonts dels serveis d'emergències que s'han mostrat optimistes amb l'evolució d’aquest foc que va iniciar-se entre Banyuls i Cervera de la Marenda. Han cremat més de 930 hectàrees, 96,37 de les quals a l'Alt Empordà, segons els càlculs dels Agents Rurals.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.