Diari de Girona

Diari de Girona

Agredeix un controlador de Mifas perquè l’havia multat a la zona blava de l’Estartit

El gerent de l’entitat diu que actuaran judicialment perquè l’agressió no quedi impune

Una zona blava de L’Estartit. | GOOGLE MAPS

Un controlador de Mifas es troba amb problemes de visió arran d’una agressió que va patir la setmana passada a L’Estartit. Un ciutadà descontent perquè li havien posat una multa va anar-lo a buscar i el va colpejar. Segons asseguren des de Mifas, l’home va fer-li un cop de puny a l’ull i això li ha causat lesions a la vista. De moment, es desconeix si la podrà anar recuperant.

Els fets són de divendres al vespre, quan el controlador va posar una sanció per no haver pagat el tiquet d’estacionament corresponent. Aquest conductor va trobar-se la sanció i va alertar el telèfon de reclamacions del servei i en aquest, segons explica el gerent de Mifas, Daniel Tulsà va assegurar que estava disconforme. Des de l’entitat se li va oferir la solució de presentar una al·legació però aquest, diu el gerent va dir que aniria a «buscar al controlador i que li obriria el cap». Finalment aquesta amenaça va acabar amb una agressió que condemna fermament la entitat. Els fets s’han posat en coneixement dels Mossos d’Esquadra en les últimes hores i posteriorment, explica el gerent de Mifas, preveuen emprendre accions judicials «per tal que a l’actor d’aquesta violenta agressió se li apliqui la màxima sanció possible».

El gerent denuncia que l’agressor «no va parar-se ni un moment a pensar que podia parlar amb ell, tal i com ho faria una persona civilitzada. Amb tota la ràbia del món, li va clavar un cop de puny a l’ull». També es pregunta «per què una persona reacciona amb violència davant de determinades situacions?» i afegeix que accions com les que ha perpetrat aquesta persona envers un treballador de la seva entitat «són totalment inacceptables, i s’han de combatre amb la màxima contundència».

Daniel Tulsà diu que els controladors havien patit fins ara sobretot agressions verbals i que com a molt alguna empenta i mai res com el què va succeir a l’Estartit i que denúncia enèrgicament.

Compartir l'article

stats