Segueix-nos a les xarxes socials:

Una noia es penja d'una biga per fer-se una foto i ha de ser rescatada

Va quedar atrapada en una cornisa de la façana de l'edifici a 40 metres d'alçada

Una noia es penja d'una biga per fer-se una foto i ha de ser rescatadaLa noia, penjada d'una biga, abans de ser rescatada.

Una noia de 14 anys va ser rescatada el passat 11 de març en un terrat de l'Eixample de Barcelona després de penjar-se d'una biga exterior d'un edifici de vuit plantes per fer-se una foto.

La jove va passar per sobre la barana del terrat i va agafar-se amb els braços a una estructura mentre un amic la fotografiava, però a l'hora de tornar enrere no se'n va sortir i va deixar-se anar fins una cornisa de la façana a 40 metres d'alçada. E

n veure's en aquestes circumstàncies, va patir un atac de nervis i es va quedar bloquejada. Poc després els Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana van rebre l'avís de la situació de la menor i van poder-la rescatar.

Els agents van agafar-la per les mans i van pujar-la a pols fins al terrat, on va ser atesa amb ferides lleus per un equip del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Els agents es van posar en contacte amb els seus familiars i al cap de poca estona van arribar al lloc dels fets i se la van endur a casa seva.

Prem per veure més contingut per a tu